Maxima 09365105

Maxima 09365105
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Maxima - gofrisütő 2 db 10x16, 4x2, 5 cm sütőfelület (09365105)

77 851 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
attase.hu
 

Maxima klasszikus gofrisütő - szimpla (09365105)

79 375 Ft
+ 3 810 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
inoxplaza.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 77 851 Ft

További termékek a kategóriából

További Maxima termékek: Maxima Gofrisütő

DOMO DO9219W Gofrisütő 45 930 Ft-tól DOMO DO9219W Princess Deluxe 132398 Gofrisütő 25 990 Ft Princess Deluxe 132398 Berlinger Haus BH/9439 Gofrisütő 20 511 Ft-tól Berlinger Haus BH/9439 Unold 48275 Gofrisütő 26 662 Ft-tól Unold 48275
Termékleírás
Teljesítmény 1600 W
Gofri alakja Négyszög
Tapadásmentes sütőlap Van
Mosható lapok Nem
Cserélhető lapok Nem
Hőfokszabályzó Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A kávézójában, a piacon, a vásáron vagy az éttermében árul gofrit? A gofri kézi készítése időigényes munka. Éppen ezért ez az elektromos gofrisütő rengeteg időt takaríthat meg. Néhány perc alatt finom gofrikat készíthet, amelyeket azonnal tálalhat. Az erős fűtőelemnek köszönhetően a gofrisütő gyorsan felmelegszik a kívánt hőmérsékletre. . Az alkatrészek kiváló minőségűek, mivel a termék folyamatos használatra tevezett. Ennek köszönhetően ezt a gofrisütőt bármilyen konyhában egész nap használhatja. A felhasználóbarát hőmérséklet-szabályzóval bármilyen sütési hőmérsékletet beállíthat 50°C és 300°C között. Gyorsan és egyszerűen készíthet egyszerre két gofrit. A narancssárga jelzőfény addig világít, amíg a lemezek felmelegednek. Amint a lámpa kialszik, elkezdheti a főzést. Az időzítő segít megbizonyosodni arról, hogy gofrija ne égjen meg, hanem a megfelelően ropogós legyen. Az alumínium lapok tapadásmentes bevonattal vannak ellátva, így a gofri tökéletesen kijön. A rozsdamentes acél ház könnyen tisztítható nedves ruhával. Az alumínium lemezek nem eltávolíthatók, de kefével, szivaccsal vagy ruhával és némi meleg vízzel gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. A gép tisztításának legjobb módja, ha kikapcsolja a készüléket, kihúzza a tápkábelt, és megvárja, amíg a készülék már nem forró, hanem érintésre meleg. Ez a legegyszerűbb módja a maradék maradékok eltávolításának. A készülék négy gumilábon áll, így használat közben nem mozdul el.
  • Nagy teljesítményű vendéglátó gofrisütő
  • Egyszeres és dupla kivitelben kapható
  • A klasszikus forma ideális a belga gofrihoz
  • Szív alakú vagy klasszikus gofri mintával rendelhető
  • Termosztatikus hőmérsékletszabályozás 50°C - 300°C között
  • Alumínium tepsi tapadásmentes bevonattal
  • 2 gofrit süthet egyszerre
  • Rozsdamentes acél ház
  • Könnyen tisztítható felület


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.